dijous, 22 d’octubre del 2009

Festa Gavà Viu el Parc

El diumenge 18 d’octubre, al jardí del Museu de Gavà, es va dur a terme la festa de Viu el Parc, un programa cultural i pedagògic promogut per l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, que es duu a terme als municipis del Parc del Garraf des de 1995.
Com és ja tradició, a Gavà es dedica la jornada als més menuts.
A les 11.30 h es va realitzars’inicià al jardí del Museu el taller lúdic “Toca, olora, llepa...”, un joc de proves que va permetre, als més petits, descobrir el jardí botànic del Museu de Gavà, però d’una manera força especial: jugant amb els cinc sentits. Els nens i les nenes van mirar, tastar, olorar, escoltar i, fins i tot, a tocar les plantes i els animals del jardí.
Després de l’experiència, de la qual en van sortir molt contents i entusiasmats, es va passar a la segona part de la festa:, amb un espectacle d’animació infantil anomenat “Trinxant sabates”, a càrrec de la companyia Xip Xap, els quals vanque va fer cantar i ballar a petits i grans.La gran afluència de gent, rondant els al voltant de dos centenars de persones, i les opinions dels assistents, ens permeten fer una valoració molt positiva i ens engresquen a seguir treballant per apropar el Parc del Garraf als ciutadans de Gavà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada